Terug naar overzicht

Bekende Nederlanders steunen COC’s True Colors

COC’s True Colors staat weer voor de deur: hét nieuwjaarsevenement voor de Nederlandse LHBT-beweging op zondag 24 januari. Nieuw dit jaar is een stille veiling ten bate van de strijd voor LHBT-emancipatie, waaraan tal van bekende Nederlanders meewerken.

Viktor & Rolf - Flowerbomb SwarovskiTrue Colors 2016 - Silent Auction - Viktor & Rolf Flowerbomb Swarovski DeluxeModeontwerpers Viktor & Rolf (foto) stellen een exclusief exemplaar van hun parfum Flowerbomb beschikbaar voor de veiling, als Swarovski Deluxe Limited Edition ter waarde van 2000 euro. Voice of Holland-finalist Sjors van der Panne geeft een huiskamerconcert voor de hoogste bieder. Ook kun je bieden op een persoonlijke rondleiding van Erwin Olaf door de tentoonstelling CATWALK in het Rijksmuseum.

Er worden ook items en experiences geveild van onder meer zwemmer Johan Kenkhuis, zangeres Karin Bloemen, drag queen en presentatrice Dolly Bellefleur, musicalster Jon van Eerd, Boerin Bertie en politiewoordvoerder en Wie is de Mol?-deelnemer Ellie Lust.

Alle bezoekers van True Colors kunnen meebieden. De laatste kaarten voor True Colors zijn nu beschikbaar op TrueColors.nl.

True Colors biedt een feestelijk programma met onder meer een miniconcert van Lady of Soul Berget Lewis en een set van DJ MayDay en Miss Bunty. De presentatie is in handen van Peter van der Vorst.

Bezoekers van COCs True Colors 2015 - Foto Geert van Tol voor COC Nederland

Op True Colors brengt het COC de Nederlandse LHBT-beweging bijeen om terug te kijken op het afgelopen jaar, vooruit te kijken naar 2016 en het glas te heffen op het nieuwe jaar. Ook reikt het COC de Bob Angelo Penning uit aan een persoon of organisatie die zich bijzonder verdienstelijk maakte voor LHBT-emancipatie.

TRUE COLORS 2016

True Colors – zondag 24 januari 2016 – 16.00-02.00 uur – Paradiso Amsterdam – TrueColors.nl

[Bron: COC NL]

Foto’s:

Het COC vecht voor LHBT-rechten. Vecht mee!