Terug naar overzicht

COC-kortingsactie: What Lovers Do

Als Gerhardt Heusinkveld op een rommelmarkt in Groningen gesproken dagboeken vindt van een man die aan het einde van zijn leven terugblikt op de liefde van zijn leven, zijn vrouw, fouten en plezier, schrijft hij een album vol jaren 50 liedjes, geïnspireerd op de dagboeken. Met Peter Faber staat hij op 28 oktober in theater Kielzog in Hoogezand en bezoekers van de COC-website kunnen met korting naar deze muziektheatershow.

Moest je in 50s naar iemand toestappen om het ijs te breken om toe te werken naar een eventuele date, anno 2016 kan je via Tinder of Facebook iemand ter plaatse lokaliseren en de eerste stappen via het internet doen.

Het is laat in de avond. Een krant danst door de lege straten. Een halve maan schuilt achter de wolken. Een man wacht rokend onder een lantaarnpaal.

Meesterverteller Peter Faber vertolkt de rol van de dagboekschrijver en brengt het bijzonder open verhaal over seks, vreemdgaan, eeuwige – universele – liefde en eerlijke vergissingen.

Facebook, Snapchat en Tinder

De show is een eerbetoon aan de mysterieuze afstand tussen geliefden uit de jaren 50. Een kritische blik op de huidige tijd en een lofzang op de liefde. Een must voor nieuwsgierige volwassenen en een interessante voorstelling voor jongeren om een tijd te leren kennen waarin Facebook, Snapchat en Tinder nog niet bestonden. Hoe kwam je dan aan een liefje? Hoe vond je iemand terug waarvan je niet eens wist wat haar/zijn naam was?

Verwacht een hartverwarmende Rock ‘n’Roll muziektheatershow waarin de wervelende muziek en sfeervolle nummers afgewisseld worden door Peter Faber in misschien wel de rol van zijn leven.

COC-kortingsactie

Theatermaker Gerhardt over deze kortingsactie voor bezoekers van de COC-website: “Liefde kent geen voorkeur en is universeel. Het is nodig de mensen er aan te helpen blijven herinneren dat we niet verder komen in de liefde wanneer we uitsluiten in plaats van omsluiten.”

Datum: Vrijdag 28 oktober 2016
Tijd: 20:15 uur
Locatie: Theaterzaal Het Kielzog, Hoogezand
Kosten:

  • Kortingsactie voor COC € 15,00 – uitsluitend via [email protected] (normaal € 18,00)
  • Incl. garderobe en pauzedrankje
  • Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.