Terug naar overzicht

COC-ledenkorting voor ‘The Human Body’ in Concertgebouw Amsterdam

COC-leden kunnen op 23 januari a.s. met korting naar de voorstelling ‘The Human Body’ – met als speciale gast Hans van Manen – in het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam.

Op donderdagavond 23 januari a.s. vanaf 21.00 uur presenteert het Koninklijk Concertgebouworkest The Human Body, als onderdeel van de AAA serie. Tijdens deze avond draait het om de relatie tussen muziek en het lichaam.

De Zweedse klarinettist Martin Fröst heeft van het spelend bewegen zijn specialisme gemaakt. Tijdens The Human Body speelt hij bewegend een kort klarinetconcert.

Het Koninklijk Concertgebouworkest, gedirigeerd door de jonge vrouwelijke dirigent Xian Zhang, speelt verder werken van o.a. Bela Bartók en Witold Lutoslawski.

Voorafgaand aan het concert is er een vraaggesprek met gerenommeerd choreograaf Hans van Manen – ontvanger van de Bob Angelo-penning in 1996.

Het Koninklijk Concertgebouworkest biedt COC-leden de mogelijkheid deze voorstelling met korting te bezoeken. COC-leden betalen voor de entreekaarten slechts € 25,- (i.p.v. € 40,-)!

De entreekaarten kunnen HIER besteld worden – vul op deze webpagina de kortingscode KC140123DM in aan het einde van het bestelproces.

[Bron/Illustratie: Koninklijk Concertgebouw]

Het COC vecht voor LHBT-rechten. Vecht mee!