Terug naar overzicht

COC’s True Colors op 26 januari in Paradiso

Op zondag 26 januari vindt in poptempel Paradiso alweer de achtste editie plaats van COC’s True Colors: de feestelijke fundraiser van het COC en hét moment om 2020 in te luiden met de Nederlandse LHBTI-gemeenschap. 

Ook dit jaar weer een geweldige line up, met onder meer Jeangu Macrooy, Romana Vrede, tal van toffe DJ’s en een speciale show van Jordan Roy. Van Jeangu Macrooy werd op 10 januari bekend dat hij Nederland dit jaar vertegenwoordigt bij het Eurovisie Songfestival in Rotterdam.

Kaarten en info voor True Colors vind je HIER. Het event vindt plaats op zondag 26 januari 2020 van 16:00-02:00 uur in Paradiso Amsterdam.

COC’s True Colors is een feestavond met tal van DJ’s, optredens, silent disco, loterij en de uitreiking van COC’s Bob Angelo Penning!

Het COC brengt op True Colors de veelzijdige Nederlandse LHBTI-beweging bijeen. Samen vieren we wat er bereikt is. Dit jaar zijn er wederom honderden LHBTI-initiatieven vertegenwoordigd, variërend van belangenclubs en bedrijfsnetwerken tot de regionale COC-verenigingen.

Met de opbrengsten van True Colors ondersteunt het COC kleinschalige LHBTI-initiatieven. Je steunt het goede doel al door een kaartje te kopen. Nog leuker is het natuurlijk om ook mee te doen aan de loterij! Daarin maak je bijvoorbeeld kans op tickets voor twee personen naar Gran Canaria, een heuse kasteelovernachting of een limited edition Viktor & Rolf-shirt. Ook kun je bieden op speciale harten, voor True Colors ontworpen door bekende Nederlanders als Roxeanne Hazes en Pride Ambassadeur Loena Maas.

Tijdens True Colors reikt het COC de Bob Angelo Penning uit aan een persoon of organisatie die zich in bijzonder heeft ingezet voor de emancipatie van LHBTI’s. COC-voorzitter Astrid Oosenbrug houdt een nieuwjaarsspeech. True Colors wordt gepresenteerd door de bekende actrice Romana Vrede, die recent nog te gast was in het tv-programma Zomergasten.

De hele spetterende line up vind je HIER. Zorg dat je erbij bent!

True Colors:
Zondag 26 januari 2020
16.00 tot 02.00 uur – Paradiso Amsterdam, , Weteringschans 6-8.
Kaarten: €26,95-, COC-leden: €16,95,-

[Bron: COC NL – Foto True Colors 2019: Geert van Tol Fotografie voor COC NL]

Het COC steunt LHBTI’s – Steun jij het COC?