Terug naar overzicht

COC’s True Colors op 28 januari in Paradiso

Op zondag 28 januari vindt in Paradiso de zesde editie plaats van COC’s True Colors: de feestelijke fundraiser voor de LHBTI-gemeenschap en hét moment om samen 2018 in te luiden. Dit jaar met klinkende namen als Roxeanne Hazes, Jeroen Kijk in de Vegte, Viktor & Rolf en Hans van Manen.

True Colors vindt plaats op zondag 28 januari 2018 van 16.00-02.00 uur in Paradiso – Weteringschans 6-8 in Amsterdam. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar op TrueColors.nl, daar vind je ook de volledige programmering.

Naast een spectaculaire feestavond is er een netwerkevenement, loterij, veiling, food court en de uitreiking van de Bob Angelo Penning.

Op True Colors brengt het COC de veelkleurige Nederlandse LHBTI beweging bijeen en vieren we wat we samen bereiken. Dit jaar zijn er wederom honderden LHBTI-initiatieven vertegenwoordigd in Paradiso, variërend van belangenclubs en bedrijfsnetwerken tot regionale COC-verenigingen.

De opbrengst van COC’s True Colors gaat naar het LHBTI-emancipatiewerk van het COC.

Viktor & Rolf

Bezoekers kunnen in een stille veiling bieden op unieke items, dit jaar vindt de veiling voor het eerst ook online plaats, klik HIER. Er zijn unieke items, zoals een originele schets van mode iconen Viktor & Rolf, waarvan nooit eerder dergelijk werk publiekelijk te koop was. Ook is er een originele foto te bemachtigen van niemand minder dan de legendarische Hans van Manen. Een unieke rondleiding door het Rijksmuseum, toegangskaarten voor de première van Sunset Boulevard in Carré en een tattoo van Henk Schiffmacher: het is slechts een greep uit het aanbod!

Tijdens True Colors reikt het COC de Bob Angelo Penning uit aan een persoon of organisatie die zich bijzonder heeft ingezet voor de emancipatie van lesbiennes, homo’s, bi’s, trans en intersekse personen. Daarnaast houdt COC-voorzitter Tanja Ineke haar nieuwjaarspeech.

Roxeanne Hazes

True Colors wordt gepresenteerd door Jeroen Kijk in de Vegte en er is een geweldig miniconcert van Roxeanne Hazes. De hele programmering is om van te smullen, dus zorg dat je erbij bent: er wordt tot diep in de nacht gedraaid door o.a. Alex Kaseta, G-Team en MC Divine, Bramsterdam & Big General, Cat Carpenters en er is een silent disco. Voetjes van de vloer en zap zelf tussen de beats van verschillende grote parties zoals Dollhouse en Pink Party. Het complete programma vind je op TrueColors.nl.

True Colors:
Zondag 28 januari 2018
16.00 tot 02.00 uur
Paradiso Amsterdam.

Voorverkoop: € 25,-, COC-leden: € 15,-
Kijk voor meer informatie op
www.truecolors.nl

[Bron: COC NL – Foto True Colors: Bete van Meeuwen voor COC NL]

Het COC vecht voor LHBTI-rechten. Vecht mee!