Back to overview

True Colors - fundraiser for the Bob Angelo Fund

Op zondag 25 januari laat de Nederlandse LHBT-beweging weer haar kleuren zien! Voor de derde maal organiseert het COC True Colors in Paradiso Amsterdam. True Colors is de feestelijke fundraiser voor het Bob Angelo Fonds en zet initiatieven binnen de LHBT-gemeenschap centraal. Al meer dan 250 organisaties hebben aangegeven te zullen komen.

Feestelijke fundraiser

True Colors biedt een feestelijk programma met DJ’s Gina, MayDay, Bo Monde, Bramsterdam & Big General. Speciale gast optredens zijn van Miss Bunty, de studenten van de musical academie van Frank Sanders en Sjors van der Panne. De Haagsche roze borrel Hof Lounge en het Amsterdamse dansfeest Danserette verzorgen speciale edities tijdens deze True Colors in de Kleine Zaal van Paradiso. Niemand minder dan Ruth Jacott komt een mini-concert geven.

Voor het goede doel

Het Bob Angelo Fonds ondersteunt kleinschalige initiatieven binnen de LHBT-gemeenschap gericht op ontmoeting. Met een kleine bijdrage en inzet van vrijwilligers kan vaak al veel bereikt worden aan versterking van de gemeenschap. In 2014 werden al veel activiteiten op deze manier mogelijk gemaakt. Bob’s Angels zullen tijdens True Colors onder het publiek gekleurde ballen verkopen. Ballen worden in een koker gegooid, waarmee de steun aan de kleurrijke gemeenschap zichtbaar wordt gemaakt: iedereen kan een balletje bijdrage!

 

Uitreiking Bob Angelo Penning

Op True Colors vindt ook de jaarlijkse uitreiking plaats van de Bob Angelo Penning. Deze prijs is in 1991 door het COC ingesteld om personen, groepen of organisaties te eren die zich op bijzondere wijze op nationaal of internationaal niveau verdienstelijk hebben gemaakt voor de emancipatie van homoseksuele mannen en lesbische vrouwen. Zo ontvingen Arie Boomsma en Carry Slee in respectievelijk 2010 en 2014 de penning.

E-tickets

Meer dan 1.250 gratis e-tickets zijn verspreidt onder de 250 organisaties die zich hebben aangemeld voor True Colors. Daarnaast kunnen mensen sinds 20 december één van de 600 e-tickets bemachtigen na het doen van een donatie aan het Bob Angelo Fonds. Donaties kunnen worden gedaan via de website www.truecolors.nl (zolang de voorraad strekt).

 

True Colors
Zondag 25 januari, 16.00-02.00 uur
Paradiso Amsterdam
Weteringschans 6-8, Amsterdam
E-tickets na donatie: via www.truecolors.nl
www.facebook.com/TrueColorsNL