Terug naar overzicht

OUTSIDE - Fototentoonstelling bij Homomonument

De groep deelnemers is erg divers en benadert het thema naar eigen inzicht met natuurlijk een behoorlijke dosis creativiteit.

Het thema OUTSIDE heeft dat ook een dubbele betekenis, namelijk het naar buiten komen van je seksuele voorkeur en het project is outside. De homogemeenschap komt naar buiten!

Fotografen die deel nemen zijn: Risk Hazekamp, Wouter van den Brink , Sabrina van den Heuvel, Jacquie Maria Wessels, Jasper Groen, Ruud van der Peijl, Merel Zwart, Erwin Venema, Annick Ligtermoet, Victor de Castro, Anya van Lit & Sophie Morner.

Elke fotograaf draagt twee foto’s bij. De tentoonstelling wordt gehouden van 27 juni tot 9 augustus 2009 bij het Homomonument, Westermarkt, Amsterdam.

Het Homomonument op de Westermarkt in Amsterdam is een unieke plek op de wereld. Hier kunnen holebi’s vanaf 1987 het verleden herdenken, inspiratie vinden in het heden en een waakzaam oog voor de toekomst behouden.

De expositie OUTSIDE is mede mogelijk gemaakt door het Amsterdam Fonds voor de Kunst, W.J.O de Vries Fonds + Ars Donandi en Wij Amsterdammers en wordt gesponsord door Boa Beheer BV, Hans Broeren Makelaardij, Praktijk voor Fysiotherapie ‘t Fontainehoff BV.