Volver a la vista general

EUROGAMES 2005 necesita ayuda

Of je nu één van de ongeveer 2.500 sporters of een bezoeker van het evenement bent. Ook die van de organisatoren zelf. Onze droom is om de integratie te bewerkstelligen van alle aspecten van de spelen: sport, cultuur, seksuele voorkeur en de ontmoeting van culturen.

We hebben hulp nodig!

De volgende EuroGames vindt plaats in Utrecht van 16-19 juni in 2005. Dat lijkt zo vlak voor de EuroGames in München misschien nog ver weg maar voor de organisatoren is het al heel dichtbij. Om deze Eurogames tot een groot succes te maken zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een bijdrage kunnen leveren aan het uitkomen van de dromen. Wie wil zijn of haar steentje bijdragen?

Wie zoeken we?

We hebben de organisatie verdeeld over acht projecten: sport, cultureel programma, outreach, hosted housing, marketing, logistiek, administratie en vrijwilligers. Voor logistiek, administratie en vrijwilligers zoeken we nog coördinatoren. Wat deze functies precies inhouden, vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek. Daarnaast zoeken we voor alle projecten nog vrijwilligers die het komend jaar een bijdrage willen leveren aan het waarmaken van ieders droom. Iedereen kan zich aanmelden.

Wat krijg je ervoor terug?

De organisatie van de Eurogames 2005 is volledig in handen van vrijwilligers, dus er staat geen geldelijke vergoeding tegenover. Wat krijg je dan wel? De voldoening van het doen uitkomen van de dromen van alle deelnemers, bezoekers en misschien wel van jezelf.

Meer weten?

Kijk dan voor achtergrondinformatie op http://2005.eurogames.info of stuur een mail naar: [email protected].