Volver a la vista general

Divorcio y ¿qué hacer a partir de ahora?

Meer dan Gewenst heeft een moeder bereid gevonden haar ervaring met een scheiding met ons te delen. Ook wordt de kant van de hulpverlening/mediation belicht door een hulpverlener van de Schorerstichting. Uiteraard zal ook de juridische kant toegelicht worden. Centrale vragen zijn daarbij: kan je je juridisch voorbereiden op een mogelijke scheiding en welke mogelijkheden zijn er dan?

Fecha

: 19 maart 2005
Aanvang van het formele deel: 15.00 uur, het duurt tot ca. 17.00 uur.

Ubicación

: COC Amsterdam, adres Rozenstraat 14.
Kinderen zijn welkom. We hebben speelgoed en lekkers, maar geen opvang(ruimte), omdat de animo hiervoor te gering is gebleken. Opvang van de kinderen moet zelf worden geregeld. Tijdens de presentaties mogen de kinderen niet de zaal mee in.

Coste

: € 8,50 p.p., leden van het COC € 7,50 (kinderen gratis).
Bij voorkeur van te voren melden dat je komt door het totaalbedrag voor 16 maart over te maken op gironummer 8415028 t.n.v.: Meer dan Gewenst o.v.v. bijeenkomst 19 maart 2005 en aantal/leeftijd kinderen.

Vanaf 14.00 tot 14.45 uur hebben wensouders de mogelijkheid elkaar te ontmoeten. Heb je een kinderwens als man, vrouw of stel kom dan al om 14.00 uur en wie weet ontmoet je iemand!
Voor de overigen gaat de zaal open vanaf 14.30 uur

Informatie over Meer dan Gewenst

Más que deseados es el nombre del grupo de trabajo nacional COC, formado por madres lesbianas (deseadas) y padres gays (deseados). El grupo de trabajo está comprometido con las lesbianas y los gays que han decidido tener hijos dentro de su relación.

En

webpagina’s

van onze werkgroep zijn te vinden via: www.coc.nl kies vervolgens bovenaan bij “Organisatie