Volver a la vista general

Boletín internacional

COC Nederland voert al een aantal jaren projecten uit in de landen van Oost- en Zuidoost-Europa. In deze nieuwsbrief is ook ruimte voor nieuws van de Europese partners. Ook voor Nederlandse lezers die meer willen weten over het internationale werk van het COC is de nieuwsbrief een goede bron van informatie.

De Newsletter is een goede aanvulling op het vele nieuws dat te vinden is op de COC-website, in coc update en in de nieuwsbrief voor kaderleden.

_Premier Balkenende brengt zijn stem uit bij het referendum over de Europese Grondwet._

In het tweede nummer natuurlijk het COC-commentaar op het referendum over de Europese Grondwet, acties ter gelegenheid van de Internationale Dag tegen Homofobie in Nederland, Kirgizië, Bulgarije en Oekraïne, het bezoek van een delegatie uit Slovenië en een verslag van de vierde Gay Pride in Moldavië.

_Demonstratie in Sofia, Bulgarije, georganiseerd door COC-partner Gemini op 17 mei 2005._

De nieuwsbrief verschijnt ieder kwartaal en wordt via e-mail verzonden aan belangstellenden. Aanmeldingen, reacties en bijdragen kunnen worden gericht aan [email protected].

Download het tweede nummer hier: Newsletter #2
Ook de eerste editie is nog te downloaden: Newsletter #1

In het kader van de gebeurtenissen in Iran is zondag 24 juli een extra editie (nr. 3) verschenen. Deze is binnenkort te downloaden, maar nu al aan te vragen via [email protected].