Volver a la vista general

No te encierres.

Hoe is het met de homo/lesbische beweging in Nederland? De jarenlange emancipatiestrijd lijkt plaats te maken voor zelfvoldaanheid. We zijn zichtbaar en hoe! Of is er ook in de 21ste eeuw een organisatie nodig om de verworvenheden te verdedigen en nieuwe generaties houvast te bieden? Hoe moet die organisatie er dan uit zien en welke prioriteiten moeten er gesteld worden? Wat gaat er goed, wat gaat er fout, waar moet het naar toe?

Strategiecommissie

Op voorstel van het COC-bestuur stelde de Algemene Vergadering van het COC een strategiecommissie in om zich over deze vragen te buigen. De negen leden van de commissie, onder voorzitterschap van Joke Swiebel, hebben hun oren en ogen goed de kost gegeven. Ze broeden op antwoorden op deze actuele vragen.

Recomendaciones

Voordat ze hun aanbevelingen afronden en aanbieden aan het COC-bestuur, willen ze eerst weten of ze iets over het hoofd hebben gezien. Daarom nodigen ze iedereen uit die actief is in beweging(en) van holebi’s om mee te denken. Basis voor deze consultatie is een discussienota die de commissie heeft opgesteld.

Consultatie

De consultatie vindt plaats op 1 oktober 2005 vanaf 14.00 uur in Zalencentrum Vredenburg (boven C&A) in Utrecht.
Aanmelden vóór 20 september 2005 via e-mail: [email protected],
of per post:

COC Nederland
t.a.v. Jane Rustveld
Antwoordnummer 2966
1000 RA Amsterdam.

Je krijgt dan de discussienota toegezonden.