Volver a la vista general

Fallece Henk van Pelt

In een rouwadvertentie in Het Parool spreken de bestuursleden, medewerkers en vrijwilligers van een geliefde collega: ‘Henk heeft jarenlang op betrokken wijze het beleid van COC Amsterdam uitgevoerd.’

Bestuur en medewerkers van COC Nederland willen zich daar bij aansluiten en zijn familie en vrienden en het bestuur en de medewerkers en vrijwilligers van COC Amsterdam condoleren.

Tot voor maar een paar maanden geleden was er vrijwel dagelijks contact tussen Henk en de medewerkers van het federatiekantoor – naaste buren immers. Dat ‘gezellig even buurten’ van Henk zorgde ervoor dat de lijnen tussen het landelijk COC en COC Amsterdam kort en direct waren, wat de samenwerking altijd ten goede is gekomen.

Eind vorig jaar kwam plots het bericht van de ernstige ziekte van Henk. Zijn overlijden nu komt daarmee niet als een verrassing, maar de snelheid waarmee een actief iemand uit het leven gerukt kan worden, stemt ons allen tot nadenken.

Henk van Pelt zal in besloten kring worden gecremeerd.