Volver a la vista general

COC Festival de la Canción - Comienza la venta de entradas

Doetichem

Zo’n 700 mensen kunnen op zaterdagavond 5 november 2005 in Schouwburg Amphion te Doetinchem genieten van een avond vol muziek, spanning en sensatie.

Entreeprijs

Een kaartje voor het 11de nationaal COC Songfestival kost 14 euro, de afterparty kost 5 euro. Koop je een kaartje voor het songfestival EN de afterparty dan kost je deze combikaart slechts 17 euro.

Afterparty

Die duurt tot vier uur in de vroege morgen. De organisatie is dit jaar in handen van de Stichting Homoseksualiteit Achterhoek (SHA). Zij hebben D-Motion ingehuurd om voor de passende muziek te zorgen.

Reservas

Wil je dit spektakel niet missen: reserveer dan snel je kaarten via de site van COC Songfestival of via de reserveerlijn, tel: (026) 370 78 87.

Jury

De deelnemers worden beoordeeld door een jury vanuit het publiek en door een vakjury bestaande uit Cilly Dartell, Jeroen Kijk in de Vegte, Cornald Maas en Henk Krol. De presentator van het COC songfestival in 2003, Marcel Kuijer, bekend als presentator van het kinderprogramma Smartkids, wordt bijgestaan door Gemma Glitter.

Mini-concert

Zoals altijd is er een entre’act voor de puntentelling. Niemand minder dan Laura Fygi en Ronald Douglas zullen een mini-concert geven.

Deelnemers

Er hebben zich op dit moment 11 deelnemende COC-verenigingen en 2 niet-COC verenigingen, waaronder het bestuur van COC Nederland, aangemeld. Meer aanmeldingen zijn altijd welkom! Kijk op de site van het COC Songfestival voor een overzicht van de deelnemers en de voorronden die er gehouden worden.

Website – met routeschrijving enz.

Op de uitgebreide COC Songfestival-website staat informatie over de geschiedenis van het COC Songfestival, alle deelnemers en voorronden, achtergrondinformatie over de presentatoren en de vakjury, de sponsors en (heel handig!) een routeschrijving naar Amphion in Doetinchem en over hotels en restaurants in de buurt.