Volver a la vista general

EEUU - se construye un elegante complejo gay para la tercera edad

‘We richten ons op een segment van de markt dat tot nu toe slecht bedient is en waarvoor het dus de hoogste tijd is om met een project als dit te komen’, zegt Bill Mabry, partner in dit 75 miljoen dollar-project van Aegis Senior Living in Santa Rose

Volgens Mabry, biedt

The Oaks at Fountaingrove

paren en alleenstaanden ouder dan 65 jaar zo’n 150 fraaie bungalows en appartementen op een gebied van ongeveer tien hectare in de nabijheid van een privé golfterrein. Een veilige leefomgeving met respect voor hun leefstijl en gezondheidszorg op maat, inclusief een aparte voorziening voor Alzheimer-patienten.

Wooncomplexen exclusief voor homo- en lesbo-gepensioneerden zijn al eerder gebouwd, ondermeer in Hollywood en in Santa Fe, maar het bieden van voorzieningen op het gebied van gezondheidszorg is nieuw.

De Santa Rosa Planning Commission – een instelling die beslissingen neemt over de ruimtelijke ordening – oordeelt dit najaar over het project.