Volver a la vista general

Ayuda para crear su propio proyecto

Het doel van de zaterdagmiddag is dat lokale verenigingen hun ideeën voor homo-emancipatie direct omzetten in praktisch uitvoerbare projecten, waarvoor zij geld kunnen krijgen bij gemeenten, provincies of andere fondsen.

Concrete resultaten

Gemeenten geven niet vaak meer gewoon exploitatiesubsidie, maar willen projecten met concrete resultaten. Ook voor homoprojecten staan zij vaak wel open, mist er een goed idee is.

In de komende jaren moeten gemeenten ook in het kader van de nieuwe wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) iets met diverse doelgroepen. Ook daar kunnen homoverenigingen op insteken. Tijdens de middag worden hier allerlei tips en suggesties voor gegeven.

Platteland

Naast enkele algemene inleidingen over mogelijke projecten en de WMO zullen er op de middag workshops zijn over onderwijs/voorlichting, veiligheid, dialoog en over projecten voor het “platteland”.

Aplicación

Aanmelding is gratis kan via www.homo-emancipatie.nl.
Ook na de middag kunnen lokale verenigingen (gratis) ondersteuning bij de ontwikkeling van projecten krijgen via het Kenniscentrum Lesbisch en Homo-emancipatiebeleid.