Volver a la vista general

Robert Long Firmado

Ter gelegenheid van het

60-jarig bestaan van het COC in 2006

hebben we nu al een leuke aanbieding voor alle COC-leden en cadeau voor nieuwe leden.

Een uniek stripalbum van tekenaar Charles van den Broek waarin hij 23 liedjes van Robert Long tot strip heeft verwerkt. Het toont nogmaals aan hoe groot de betekenis van Long is geweest voor de homo-emancipatie.

Mooi om cadeau te geven of te krijgen

.

Bestel

één of meerdere exemplaren via de Robert Long Getekend-webpagina.

Als COC-lid krijgt u ruim 30% korting op de reguliere verkoopprijs. Nieuwe leden ontvangen 1 stripalbum gratis.

En

presentatie

van het stripboek is op woensdag 23 november 2005 in Boekhandel Voorhoeve in Hilversum. Tijdens de presentatie zullen de eerste twee exemplaren van dit stripalbum door Frank van Dalen, voorzitter van COC Nederland, worden uitgereikt aan Charles van den Broek en Robert Long.