Volver a la vista general

Grip your dip" para lesbianas

De cursus bestaan uit 10 wekelijkse bijeenkomsten van 18.30–21.00 uur en worden gehouden bij Altrecht, Tolsteegsingel 2A in Utrecht.

Als je regelmatig last hebt van depressieve klachten, kan dit gevolgen hebben voor je dagelijkse leven: je slaapt slecht, je piekert veel, je kunt niet meer zo genieten, je hebt niet zoveel zin om met anderen te zijn, maar je voelt je ook alleen, je krijgt last van lichamelijke klachten.

Naar aanleiding van het algemene aanbod van de cursus ‘Grip op je dip’ bleek dat lesbische en biseksuele vrouwen behoefte hadden aan een dergelijke cursus speciaal voor hen vanwege de herkenning van en erkenning voor het specifieke hiervan. Speciale cursussen waren er al voor studenten en jongeren, maar nu dus ook voor lesbo’s.

In de cursus leer je vaardigheden om je somberheid te verminderen.Voor deelname maakt het niet uit of de klachten nu wel of niet verband houden met lesbisch of biseksueel zijn.

Door de samenwerking tussen Altrecht en RIAGG Amersfoort & Omstreken kunnen belangstellenden uit de hele provincie Utrecht deelnemen. De groep bestaat uit ongeveer 10 deelnemers. De kosten zijn € 25,-. Men kan zich rechtstreeks, zonder verwijzing, aanmelden bij de afdeling Preventie van Riagg Amersfoort

Voor informatie kan gebeld worden met Ada Krale van Altrecht Preventie, tel. 030–6999150 of met Coby Langenkamp van het RIAGG Amersfoort & Omstreken, afdeling Preventie, telefoonnummer: 033-4603500.

Voor meer informatie zie Altrecht Preventie of Riagg Amersfoort. Zie voor informatie ook de speciale site Grip op je dip.