Volver a la vista general

Éxito de la fiesta benéfica de Pink Alert

Club COC-art director Puck Verdoes heeft haar stempel gezet met een geweldig benefietfeest dat uitblonk door een rijke programmering van dj’s en live acts. De belangeloze inzet van vele professionals en vrijwilligers zorgde voor een enorme energyboost. De ervaren medewerkers van Club COC zorgden dat alles op donderdagavond 23 februari jl. gesmeerd liep.

Job Cohen gaf acte de présence, deed een dansje, en werd meteen lid. Verder waren politici en bekende Amsterdammers aanwezig als Joost van Bellen, Fabiola, Tosca Niterink, Laetitia Griffith, Jelle Houtsma, Robert Flos, Anne Lize van der Stoel, Ellen ten Damme en Mathilde Santing.

AT5, RTV Noord-Holland, MVS en Het Roze Rijk maakten opnames. Jan Carel Warffemius maakte foto’s die binnenkort op de website van COC Amsterdam te zien zullen zijn. Journalisten van o.a. Het Parool en de Telegraaf waren op deze spectaculaire avond afgekomen.

Frank van Dalen, voorzitter van COC Nederland, overhandigde aan Tania Barkhuis, directeur van COC Amsterdam, een cheque van € 3.000,=.

COC Amsterdam en Club COC hebben hun bestaansrecht weer eens bewezen; dat is opnieuw een feest waard!