Volver a la vista general

Zwolle - Nube Rosa para padres lesbianas

Een stel enthousiaste lesbische moeders heeft het initiatief genomen en

Een Roze Wolk

opgericht.

Zij organiseren deze wensouderdag – bedoeld voor lesbische vrouwen die zich oriënteren op het ouderschap of deze keuze al gemaakt hebben.

Keuzes en dilemma’s

Bijeenkomsten als deze zijn in het westen van het land een groot succes. Er is duidelijk een behoefte aan informatie en uitwisseling over lesbisch ouderschap.

Lesbisch ouderschap stelt je voor keuzes en dilemma’s. De laatste jaren is er vooral op juridisch vlak veel veranderd. Vaak zijn voorbeelden uit de naaste omgeving niet altijd direct voor handen.

Workshops

Er zijn diverse boeiende workshops en interactieve lezingen die een beeld geven van de juridische en klinische aspecten die bij lesbisch ouderschap komen kijken. Ook is er volop gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen.

Locatie, datum, aanvang, entree, aanmelding enz

De wensouderdag is op zaterdag 20 mei a.s., begint om 10.30 uur en wordt gehouden in het pand van COC Zwolle – Kamperstraat 17. De entree is € 7,50.

Meer informatie is te vinden op de website Een Roze Wolk. Via deze site is ook opgave voor de wensouderdag mogelijk. Daarbij kan een keuze worden gemaakt uit de verschillende workshops.