Volver a la vista general

El COC de Alkmaar cumple 25 años fuera del armario

Het jubileum begint met een vrijwilligersavond op zaterdagmiddag 5 mei – of eigenlijk beginnen de activiteiten al eerder, namelijk vanaf 12.00 uur ‘s middags. COC Noord-Holland Noord is dan met een stand opgesierd met het ‘COC Zestig Jaar Liefde’-materiaal present tijdens Bevrijdingspop in de Alkmaarder Hout.

ZATERDAG 6 MEI

receptie, expositie & bling-bling

De receptie en de tentoonstelling worden iets na 14.00 uur door Joop Schermer, voorzitter van COC Noord-Holland Noord, geopend.

RECEPTIE

– voor (oud-)leden en -vrijwilligers en iedereen die de club een warm hart toedraagt. Muzikale omlijsting door Carla’s Combo.

JUBILEUM-EXPOSITIE

– een achttal kunstenaars siert de expowanden van het COC-café met ieder één kunstwerk sieren. De kunstenaars hebben vrij mogen improviseren rond het thema ‘COC 25 jaar uit de kast’. De kunstenaars zijn: Herman van Ankeren, Martin Dielemans, Jan Hoedjes, Leuke Kunst, Jeroen van Paassen, Alexandra Ton, Bas Vlasblom en Ylva Steenhuis.

BLING-BLING

– DanceParty! al meer dan 25 jaar een traditie op de eerste zaterdag van de maand. Op zaterdag 6 mei zal de DanceParty! helemaal in het teken staan van _bling bling_. Hippe muziek, paal- en gogodansers. De entreekosten voor deze avond zijn 5 Euro. Let op: er kunnen maximaal 140 mensen binnen en vol is vol.

De DanceParty begint om 22.00 uur en je kunt je uitleven tot 02.30 uur.

ZONDAG 7 MEI

herken de homo & lady’s own

HERKEN de HOMO

– het COC is s’ middags in de binnenstad van Alkmaar te vinden. Daar wordt met het publiek het fotospel ‘herken de homo’ gespeeld. Een spel waarin foto’s van homo’s/lesbo’s en hetero’s zitten, maar wie is nu wie..? Het winkelend publiek mag het raden.

LADY’s OWN

– eigenlijk is het vrouwencafé op deze avond echt alleen voor vrouwen, maar op deze jubileumavond wordt een bijzondere uitzondering gemaakt. Behalve vrouwen mogen ook mannen binnen, maar…onder voorwaarde dat zij als vrouw gekleed komen!

Entree gratis en het geheel wordt muzikaal omlijst door de legendarische Joke Bos.

Alle indoor-activiteiten vinden plaats in het pand van het COC Noord-Holland Noord – Bierkade 14a te Alkmaar

.