Volver a la vista general

Ketelbinkie abre la temporada deportiva con Sport Pride

Onder het motto ‘Verleg je grenzen in de Maasstad’ worden gays, lesbo’s, bi’s en belangstellenden door Ketelbinkie uitgedaagd elkaar in een sportieve en ongedwongen sfeer tijdens de Sport Pride te ontmoeten.

Tijdens de Sport Pride zijn verschillende sporten en activiteiten te beoefenen. Zo vindt er de tweede editie van de Rozerdamloop plaats, met de afstanden van 5, 10 km en een halve marathon. Zwemliefhebbers duiken letterlijk het nieuwe seizoen in met een zwemrace in de Kralingse Plas. En de sporten tennis, squash en badminton geven een Speedminton-clinic, een nog onbekende maar spectaculaire racketsport.

Volleyballers kunnen verder meedoen aan een spannende minicompetitie. Voor fiets- of motorliefhebbers zijn tochten uitgezet in en rond Rotterdam. Een gezamenlijke warming-up aan het begin van de Sport Pride brengt alle deelnemers en supporters op temperatuur. Behalve sportief belooft de middag ook gezellig te worden met muziek, verrassende spellen, een drankje en een afsluitende barbecue.

Sport Pride 2006 vindt plaats tussen 12.00 en 19.00 uur in het Kralingse Bos, tegenover het strandbad. Het terrein is vrij toegankelijk en deelname staat open voor iedereen. Deelname kost voor sommige onderdelen € 5,= andere zijn gratis. De barbecue kost € 12,= (vooraf aanmelden via de website – zie hieronder).

Kijk voor programmering, laatste nieuws en inschrijving (tot uiterlijk 4 september) op de Sport Pride-website.