Volver a la vista general

Reelección de la junta directiva de COC Países Bajos

Voor de portefeuille onderwijsbeleid is

Peter van Dijk

toegetreden tot het federatiebestuur van COC Nederland. Van Dijk heeft zijn sporen verdiend binnen het onderwijs en gaat nu om zijn werkzaamheden voor COC zo goed mogelijk in te villen een dag in de week minder werken. De ervaring en contacten uit het onderwijs gaat Van Dijk inzetten om homoseksualiteit hoger op de agenda van onderwijsinstellingen te krijgen. Hij wil daarbij niet alleen inzetten op voorlichting, maar juist per school kijken welk pakket op maat het beste bij een school past. “Mijn doel is dat overkoepelende schoolbesturen het COC hiertoe ruimte gaan bieden‿, Van Dijk.

Wouter Fens

Algemeen bestuurslid Wouter Fens nam zaterdag afscheid. Fens zette zich als COC-bestuurder vooral in op het vlak van de huisvesting binnen het COC via de Albrechtstichting. Voorzitter Van Dalen dankte Fens vooral voor zijn rol als -_éminence grise_ die hij binnen het bestuur vervulde. In de hectiek van alle dag was het Fens die rust en relativering bracht.