Volver a la vista general

¿Cómo vivirán los mayores rosas?

Oudere homomannen en lesbische vrouwen streven er (net als iedereen) naar zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en de regie in eigen hand te houden.

Maar ze hebben daarbij net een duwtje extra nodig om zich vertrouwd en vrij te voelen: ze willen naar keuze optrekken met gelijkgestemden, elkaar informele zorg bieden en samen professionele hulp inkopen.

Doel van deze bijeenkomst is om vertegenwoordigers van gemeentes, woningcorporaties en leden van de groep roze ouderen te inspireren tot het ontwikkelen van woonvormen die aansluiten bij de wensen van homo- en lesbische senioren.

Gemeentes kunnen op deze dag inspiratie op doen om binnen de WMO de participatie van roze ouderen te verhogen; woningcorporaties kunnen contact leggen met een grote klantengroep en roze ouderen kunnen effectiever hun eigen toekomst plannen.

Locatie: Vergadercentrum Vredenburg 19 te Utrecht
Datum: 19 juni 2008
Tijd: 10.00-17.00 uur

U kunt zich aanmelden op [email protected].

_Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met de SEV (Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting)._