Volver a la vista general

Cliff Richard se sincera sobre su relación con un sacerdote

Engelands eerste rock ’n roll idool woont al geruime tijd samen met de 14 jaar jongere Amerikaan John McElynn. Hoewel dat geen nieuws is, was Sir Cliff nooit zo openhartig over zijn relatie met deze priester, die naar verluidt zijn soutane aan de wilgen heeft gehangen.

Toch gaat Richard niet in op zijn vermeende homoseksuele geaardheid. Dat behoort volgens hem tot het privédomein waar niemand iets mee te maken heeft.

Doodziek

In zijn autobiografie My Life, My Way zegt Cliff Richard dat John McElynn het beheer voert over zijn bezittingen. ‘Hij is ook een partner geworden, wat geweldig is omdat ik niet graag alleen woon’.

De zanger en belijdend christen voegt eraan toe: ‘Wat mijn seksualiteit betreft: ik word doodziek van al dat gespeculeer daarover. Wat gaat het een ander aan hoe wij als individuen zijn. Ik denk niet dat mijn fans erin geïnteresseerd zijn’.