Volver a la vista general

ESPECIAL DÍA DE LA SALIDA DEL ARMARIO

In veel andere landen is deze dag, naast de Gay Pride, al een vast gebeuren op de jaarlijkse holebi-kalender.

Dagblad De Pers, Gaykrant, COC Nederland, Gay & Night, ZijAanZij en Expreszo werken samen aan een special, die in een extra oplage zal verschijnen en die in elk geval is ingesloten bij De Pers van vrijdag 10 oktober.

In de special vertellen BN-ers uit de politiek, bedrijfsleven en entertainmentbizz over hun coming out. Ook relaties op de werkvloer komen aan bod alsmede heterovriendelijke feesten voor jongeren.

Op Coming Out Dag zelf zal vanuit Den Haag een bus door het land trekken met aan boord onder meer minister Plasterk. Ook tijdens die tournee, die zal eindigen in Arnhem, worden exemplaren van de special uitgedeeld.