Volver a la vista general

Walter de Quaasteniet nuevo presidente The Circles

De Quaasteniet is al geruime tijd bij De Kringen betrokken, zo was hij kringleider in de regio Haaglanden. In het dagelijks leven is de Hagenaar maatschappelijk werker. De nieuwe voorzitter wil De Kringen een duidelijker gezicht geven en de samenwerking met andere homo-organisaties uitbreiden. Ook wil hij het contact tussen de verschillende Kringen onderling intensiveren.

‘Veel mensen hebben wel eens van De Kringen gehoord, maar weten niet precies wat we doen’, zegt De Quaasteniet. ‘Dat is jammer. Met 135 kringen verspreid over het hele land zijn we de tweede grootste homo-organisatie van Nederland. Door de organisatie onder de aandacht te brengen, hopen we dat nog meer mensen de weg naar De Kringen weten te vinden’.
Walter de Quaasteniet nuevo presidente The Circles
Een kring is een laagdrempelige en ongedwongen manier om andere homo’s, lesbiennes en biseksuelen te ontmoeten. De leden treffen elkaar maandelijks. Dat is meestal bij een van de leden thuis, sommige kringen organiseren ook activiteiten buitenshuis. Er zijn mannen- en vrouwenkringen, maar ook gemengde kringen, bi-kringen, jongerenkringen, seniorenkringen en themakringen.

Stichting De Kringen werd 46 jaar geleden opgericht.
Voor meer informatie – zie de Kringen-website.