Volver a la vista general

DÍA ROSA DE CONTACTO CON LA TERCERA EDAD

Al te vaak raken roze ouderen sociaal geïsoleerd omdat ze niet openlijk voor hun geaardheid kunnen uitkomen. Soms speelt de omgeving daarbij een rol, deze wordt als onveilig ervaren. Steeds vaker wordt gezien dat roze ouderen de anonimiteit opzoeken en (weer) in de kast gaan. Veel roze ouderen hebben geen kinderen. Om sociaal actief te blijven moeten zij daarom vooral zelf initiatieven nemen, wat vaak lastig kan zijn op oudere leeftijd.

Centraal staat het thema ‘de roze senior en de behoefte aan roze contact’. Er wordt over gepraat en er wordt daadwerkelijk contact gemaakt. De Hollandse Academie houdt een voordracht en het koor Manoeuvre zingt. Verder presenteren verschillende organisaties hun activiteiten voor senioren. Voor koffie, thee, lunch en een borrel wordt gezorgd. De dag begint om 10.30 uur en eindigt tussen 16.00 en 17.00 uur. Van de deelnemers wordt een bijdrage van 15 euro gevraagd.

In geval van grote belangstelling zal overwogen worden meerdere bijeenkomsten en contactmogelijkheden te organiseren.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Oranje Fonds aan het Consortium Roze 50+ in het kader van het project _Roze 50+, de Onzichtbaarheid Voorbij_.

Voor meer informatie en aanmelding

kan je terecht op de activiteitenpagina op de site van De Kringen.
Aanmelden kan ook via e-mail: info(@)philipfelixact.nl.
Of per post:
De Kringen, t.a.v. Philip Felix
Postbus 163 – 3500 AD Utrecht