Volver a la vista general

Se buscan participantes para la campaña MAN to MAN

Bureau Tamtam, gespecialiseerd in online campagnes en social media, werkt op dit moment een aantal campagneconcepten uit. Om de campagne tot een succes te maken, wil SCHORER jouw mening weten!

Hiervoor zoeken we jongens en mannen tot 30 jaar die het leuk en nuttig vinden om feedback te geven op de verschillende concepten van het ontwerpbureau.

Bijeenkomst

MAN tot MAN organiseert op dinsdag 21 september a.s. van 18.00 tot 20.00 uur een bijeenkomst voor de feedbackgroep bij SCHORER in Amsterdam. Voor eten en drinken wordt gezorgd en je reiskosten worden vergoed. Deelnemers ontvangen een cadeaubon van € 25,-.

Interesse?

Heb jij zin en tijd om mee te denken met de nieuwe campagne van MAN tot MAN? Stuur vóór vrijdag 17 september a.s. een mailtje naar Gert de Jonge, secretariaat Preventie, g.dejonge9(@)schorernet.nl of bel voor meer informatie:(020) 573 94 53.

MAN tot MAN

is een initiatief van: SCHORER, GGD Amsterdam en GGD Rotterdam-Rijnmond en is mede mogelijk gemaakt door het Aids Fonds. Zie de MAN tot MAN-website voor meer informatie.

SCHORER

is het Nederlands instituut voor homoseksualiteit, gezondheid en welzijn. Schorer zorgt ervoor dat holebi’s en transgenders toegang hebben tot informatie, kennis en faciliteiten die nodig zijn voor een optimale gezondheid en welzijn.