Volver a la vista general

Presentación Libro Jubileo 60 años COC en Utrecht

_Durfteleven: 60 jaar geschiedenis van het COC in Utrecht_ laat zien hoe vanaf de oprichting in de jaren ’50 van de vorige eeuw tot en met nu het COC opgekomen is voor de gelijke rechten en belangen van alle holebi’s in de Domstad en later in de regio Utrecht.

Het boek bevat naast veel nooit eerder vertoond beeldmateriaal, twaalf interviews met leden, vrijwilligers en bestuursleden die in het verleden actief waren voor de vereniging. De zestig jaar is opgedeeld in zes tijdvakken met naast de twee interviews per tijdvak informatie over specifieke thema’s als huisvesting, werkgroepen, interne communicatie en financiën.

Dankzij bijdragen van Stichting Pann, Stichting K.F. Heinfonds, COC Midden-Nederland en vele donateurs is dit jubileumboek tot stand gekomen. Zonder de enorme inzet van vrijwilligers was dit boek nooit gerealiseerd.

Presentación Libro Jubileo 60 años COC en Utrecht

Datum: donderdag 30 september 2010 – aanvang: 17.30 uur
Locatie: Stadhuis in Utrecht