Volver a la vista general

Lot, bisexual, en la carrera por ser representante de los jóvenes en la ONU

Lot was lijsttrekker van Lijst Nul, het programma van jongerenzender BNN, en nam deel aan het door COC Nederland georganiseerde GayVote-debat.

Lot licht haar kandidatuur toe:

_Ik geloof in een wereld waarin we allemaal gelijk zijn. Waar ter wereld we ook geboren zijn, blank of zwart, man of vrouw, arm of rijk, hoogopgeleid of laagopgeleid, analfabeet of professor in de letterkunde, werkend in een chique advocatenkantoor of op een vuilnisbelt in de sloppen._

_In mijn ogen begint echte gelijkheid pas bij gelijke kansen! Ik zou me als jongerenvertegenwoordiger ontzettend graag en voor de volle 100% in willen zetten voor gelijke kansen voor iedereen wereldwijd. En daar valt natuurlijk ook onder dat ik wil vechten voor gelijke rechten voor holebi’s. Ook (juist?) aan de andere kant van de wereld moet opgekomen worden voor gelijke rechten voor holebi’s._

Stemmen

Mensen die op Lot willen stemmen kunnen dat doen door

1

. één keer per e-mailadres te stemmen via www.dewereldvandevn.nl – let op: je ontvangt een bevestigingsemail met daarin een link die je aan moet klikken, het kan zijn dat deze e-mail in je ongewenste berichten terecht komt, kijk dus ook even in die map. Pas als je de link hebt aangeklikt telt je stem.

2

. één keer per telefoonnummer te stemmen door ‘Lot’ naar 5040 te smsen (hieraan zijn geen extra sms-kosten verbonden, ook de bevestigingssms die je ontvangt is gratis).