Volver a la vista general

El alcalde Van der Laan estrena el musical "COMING OUT

COC Amsterdam vraagt met de musical aandacht voor de positie van holebi-jongeren. Ook wordt een lans gebroken voor verdraagzaamheid en respect jegens deze jongeren. Jongeren vinden homoseksualiteit nog weleens lastig en deze musical laat zien dat jongeren ongeacht seksuele gerichtheid, geslacht of ras moeten kunnen zijn wie ze willen zijn. De musical zal zeker discussie oproepen, aldus COC Amsterdam.

Voorzitter Dennis Boutkan van COC Amsterdam is razend enthousiast over deze eerste echte gay jongeren musical.

‘In de meeste musicals is weinig aandacht voor het thema homoseksualiteit, laat staan voor jongeren. Deze musical laat zien dat liefde universeel is en dat het niets uitmaakt of je nu lesbo, homo of hetero bent. Een must-see voor iedereen’.

COC Amsterdam is blij met de aanwezigheid van burgemeester Eberhard van der Laan. Volgens Boutkan is Van der Laan enorm betrokken bij de homo-emancipatie in Amsterdam. ‘Hij wil resultaten boeken in de bestrijding van homofobie’.

MUSICAL ‘COMING OUT’

Datum: zondag 10 oktober 2010
Aanvang: 15.00 uur
Locatie: COC-pand, Rozenstraat te Amsterdam
Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!
Aanmelding – mail naar:info(@)cocamsterdam.nl.
Zie voor meer informatie: Coming Out – De Musical

‘COMING OUT’ is komend seizoen op diverse locaties in Nederland te zien.