Volver a la vista general

11 de octubre: 1er Pink Network Drink en la Universidad de Leiden

Ben je verbonden met de Universiteit Leiden als docent, portier, of student, draag je de LHBT-zaak een warm hart toe en heb je zin in een gezellige borrel? Zorg dan dat je er bij bent!

Vaak krijgen de organisaties COC Leiden en PinQ van studenten te horen dat er in Leiden weinig wordt georganiseerd speciaal voor lesbische vrouwen, homomannen, biseksuelen en transgenders. Daar moest dus nodig verandering in komen!

COC Leiden en Pinq hebben daarom de stoute schoenen aangetrokken en zijn aan het praten gegaan in academische kringen. Deze eerste Roze Netwerkborrel is daarvan het resultaat. Hopelijk volgen er nog vele.

Tijdens de borrel zijn er openingstoespraken van Laurens Buijs, socioloog aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) en voorzitter van UvA-Pride, en Kees Waaldijk, promovendi-decaan en onderzoeker seksuelegerichtheidsrecht aan de Universiteit Leiden.

Roze Netwerkborrel Universiteit Leiden

Datum: maandag 11 oktober 2010 – 17.00-19.00 uur
Locatie: Faculty Club, Academiegebouw – Rapenburg 73 te Leiden
De toegang is gratis.