Volver a la vista general

¡Prosecco gratis para los miembros del COC en La Cage aux Folles!

La Cage aux Folles speelt zich af in het nachtleven van Saint-Tropez. Albin (Jon van Eerd) en Georges (Stanley Burleson) leiden een liefdevol en onbekommerd bestaan aan de Franse Côte d’Azur. Hier runnen zij de befaamde nachtclub ‘ La Cage aux Folles’ waar Albin met zijn act als de beroemde Zaza triomfen viert. Wanneer de zoon van Georges aankondigt te willen trouwen met de dochter van een conservatieve politicus wordt hun leven op z’n kop gezet. Het frivole appartement moet worden omgetoverd tot een sobere kloosterkamer, de biologische moeder moet worden opgetrommeld én ‘Albin moet weg’. Dit alles om hun levensstijl te verbergen en de schone schijn van een ‘normaal’ gezin op te houden. Kunnen ze de schijn hoog houden?
¡Prosecco gratis para los miembros del COC en La Cage aux Folles!
In La Cage aux Folles ontvouwt zich een humoristisch, maar tegelijkertijd ook een integer en aandoenlijk verhaal dat gaat over familiewaarden, onvoorwaardelijke liefde en vooral de behoefte om te vieren wie we zijn. Met o.a. Jon van Eerd, Stanley Burleson, Derek de Lint, Liz Snoijink, Gerrie van der Klei, Karel Simons, Anouk Maas en Juan Wells.

BOEK NU om gebruik te maken van dit aanbod: 0900- 1353 (45cpm) o.v.v. ‘COC Prosecco’

Condiciones de promoción

Boekbaar van 18 november t/m 15 december 2010. Reserveren via SEE Tickets 0900 – 1353 (45 cpm) o.v.v. ’COC Prosecco’. Geldig voor de 1e en 2e rangen voor de voorstellingen van zondagavond t/m donderdagavond in november en december van 2010. Geldt alleen voor het DeLaMar Theater. Minimaal 2 en maximaal 8 kaarten per reservering. Aanbieding is geldig o.b.v. beschikbaarheid van kaarten voor deze aanbieding en niet in combinatie met andere aanbiedingen. Prijzen zijn excl. reserveringskosten. Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen. Joop van den Ende Theaterproducties behoudt zich het recht om actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. U ontvangt een voucher per kaart. Op vertoon van deze voucher ontvangt u een glas prosecco.