Volver a la vista general

Un musical infantil sensibiliza sobre la homosexualidad

‘Projecten voor homoacceptatie zijn er op dit moment alleen voor middelbare scholen. Kinderen zijn vroeger wijs en vormen veel eerder een mening’, zegt initiatiefnemer Allan Vos. ‘Vandaar dat ik mij met ‘Koning & Koning’ op de basisschooljeugd richt. Klaar voor een toleranter Nederland? Kom kijken!’

In het comité van aanbeveling zitten onder anderen Albert Verlinde en Peter van der Vorst. ‘Leuk en zinvol dat deze musical er komt’, aldus Peter van der Vorst.

Op dit moment is Vos nog volop bezig de benodigde financiële middelen bij elkaar te krijgen. Wie een donatie van € 20,- of meer doet, ontvangt gratis het prentenboek ‘Koning & Koning’. Ook sponsorende bedrijven en organisaties zijn welkom. Donaties kunnen gestort worden op rekeningnummer 158458478 t.n.v.Stichting Sprookjes Bestaan te Den Haag.

De musical zal vanaf komende zomer op diverse locaties te zien zijn, de première zal in Den Haag plaats vinden.

Meer informatie is te vinden op de website van de speciaal hiervoor opgerichte Stichting Sprookjes Bestaan.