Volver a la vista general

Segunda serie de "Fuera del armario" de KRO

De afgelopen weken schommelden de kijkcijfers van het programa zo rond de 600 duizend en dat is een meer dan prima score voor een Nederland 3-programma.

Niet verwonderlijk dus dat de KRO een vervolg aankondigt, meldt SBS Shownieuws – nieuws dat vanavond ook door de programmamakers zelf via twitter bevestigd wordt.

Het volgende seizoen wordt wel anders – zeker geen herhaling van de nu nog lopende reeks – er komt namelijk meer diversiteit. Aangezien er nog diverse omgevingen zijn die nog niet belicht zijn in het eerste seizoen, willen programmamakers deze graag in de tweede serie laten zien. Hierbij moet gedacht worden aan coming-out verhalen uit streng religieuze omgevingen, bijvoorbeeld van een moslim of een streng gereformeerde.

Wanneer de tweede reeks precies op de televisie te zien zal zijn is nog niet bekend.

Vanavond is de laatste aflevering van KRO’s Uit de Kast met Arie Boomsma. Daarin is het verhaal van Maikel te zien. De 21-jarige Maikel en zijn 18-jarige vriend Roy zijn al ruim 8 maanden samen. Roy is al een jaar uit de kast, maar Maikel durft het maar niet aan zijn ouders en zus te vertellen. Als hij naar Roy gaat, gaat hij zogenaamd naar ‘Kristel’, een goede vriendin.

KRO’s Uit de kast met Arie Boomsma

Slotaflevering: woensdag 2 februari 2011, Ned. 3 – 21.15 uur

Volgende week wordt nog de pilot-aflevering (van mei 2010) herhaald met het coming out-verhaal van Odin.

Zie voor meer informatie website van KRO’s Uit de kast met Arie Boomsma.