Volver a la vista general

Lanzamiento de la plataforma LGBT de la Universidad de Maastricht

Het doel van UM Pride is het creëren van een informele en toegankelijke omgeving voor LHBT-medewerkers en studenten, zowel online als offline, waar het mogelijk is elkaar te ontmoeten, samen te werken en ideeën uit te wisselen. Door het organiseren van borrels en andere activiteiten zoals lezingen wil UM Pride bovendien een bijdrage leveren aan de zichtbaarheid van de universitaire LHBT-gemeenschap. Het platform heeft een open karakter: iedereen die zich verbonden voelt met de UM en de doelstelling onderschrijft – homo, hetero of iets anders – is welkom.

Op woensdag 23 maart 2011 gaat het nieuwe initiatief van start met een borrel tussen 17.00 en 19.00 uur in het Kruithuis, het UM-café op het terrein van de School of Business and Economics, Tongersestraat 53 in Maastricht.

De borrel wordt mede mogelijk gemaakt door COC Limburg.

Meer informatie en een routebeschrijving is te vinden op www.umpride.nl en op de UM Pride-Facebookpagina.