Volver a la vista general

Descuento para los miembros del COC en la Cenicienta de Carré

Het verhaal

Cinderella is een adembenemend portret over een romance in Londen tijdens de Blitz in 1942 geïnterpreteerd door Matthew Bourne. Meestercomponist Prokofiev componeerde in die tijd muziek waardoor het ballet in een bijzondere context is geplaatst. Het is voor het
eerst dat de hele score van Prokofiev wordt gebruikt. Decors, belichting en aankleding hebben veel verwantschap met groots opgezette musicals. Cinderella is voor het eerst opgevoerd op West End in 1997. Het prestigieuze Engelse dansgezelschap wordt bijgestaan door de muziek van Prokofiev.

Matthew Bourne

Jaren geleden liet de choreograaf Matthew Bourne de wereld versteld staan door met zijn Engelse dansgezelschap ‘Swan Lake’ onnavolgbaar uit te voeren met alleen mannen. Deze productie leverde hem talloze prijzen op. Bourne is een van Engelands bekendste en meest gevierde choreografen. Zijn repertoire omvat films (Billy Elliot) en musicals (Oliver!, My Fair Lady en Mary Poppins) en hij zette diverse balletklassiekers naar zijn hand. Bourne verleidt al je zintuigen en raakt direct je hart met dit Assepoestersprookje.

Cinderella…

Een geweldige dansvoorstelling met de muziek van Prokofiev en een sensationeel decor. Musical zonder woorden, maar met perfecte dans zodat woorden tekort schieten.

…dat moet je gezien hebben!

Actievoorwaarden:

De prijs bedraagt € 34,- (excl. € 1,- restauratiefonds Carré) voor best available seats.
De kortingsactie is voor de gehele reeks van voorstellingen van 30 maart tot en met 3 april.
Men kan telefonisch boeken via 0900 25 25 255 (€ 1,30 p/g) o.v.v. Cinderella Assepoester of via www.theatercarre.nl/assepoester.

Zie hier de trailer.
Descuento para los miembros del COC en la Cenicienta de Carré