Volver a la vista general

WebTV sobre: ¿Probar o no probar?

Seksuele gezondheid

Seks is een van de meest besproken onderwerp. Het aantal seks partners per persoon groeit gestaag, waardoor er verschillende ziektes aan elkaar over worden gedragen. Daarnaast kan seks ook andere problemen aan het licht brengen. Zoals pijn bij seks of andere zaken die je belemmeren om seks te hebben. Reden genoeg om hier serieus en veilig mee om te gaan.

In de volgende Web TV aflevering over seksuele gezondheid wordt er een duidelijk beeld geschept over het testproces. Waar moet je naar toe? Blijf je liever anoniem of ga je naar je huisarts? Wat zijn de opties en de voor en nadelen hiervan? Voor antwoord op deze vragen kijk dan nu naar Web TV aflevering ‘Check check dubbelcheck.’

Check check dubbelcheck

Wanneer je veel vrijt en niet veilig, ben je vatbaar voor seksueel overdraagbare aandoeningen ook wel Soa’s genoemd. Dit fenomeen komt vaak voor bij MSM; mannen die seks hebben met mannen. Vandaar het juist zo belangrijk is dat deze mannen zich minimaal 1 keer per half jaar laten checken op Soa’s.

In deze Web TV aflevering; ‘Check check dubbelcheck’ uit de serie ‘Seksuele gezondheid’ gaan wij op pad met 2 MSM en een huisarts. Zij vertellen ieder over hun eigen ervaringen en zetten de voor en nadelen voor je op een rijtje.