Volver a la vista general

Conferencia AOb Pink: Homosexualidad para dummies

Hoe homovriendelijk is je eigen school? Wordt er in het veiligheidsbeleid rekening gehouden met seksuele diversiteit? Wat ervaart een homodocent op (jouw) school? Voelt een lesbische leerling zich veilig? Hoe kun je hier als school adequaat aan werken?

Op deze conferentie ga je aan de slag met deze en andere vragen over homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders (LHBT’s) en krijg je handvatten om je eigen school homovriendelijker en -veiliger te maken.

Deze conferentie is voor alle werkenden in het onderwijs interessant; voor de lesbische docent die niet weet of ze ‘uit de kast’ wil komen, voor de middenmanager die zich ergert aan het ‘homo-schelden’ op de gang, maar ook voor de zorgbegeleider die een veiligheidsbeleid wil opzetten.

Programa

:
13.00 uur: ontvangst met lunch.
13.45 uur: opening van de studiemiddag
14.00 en 15.30 uur: twee rondes met werkgroepen
17.00 uur: roze naborrel in café Bodytalk

Información práctica

:
Locatie: De Kargadoor, Oudegracht 36 te Utrecht.
Kosten: voor AOb-leden 25 euro, voor niet-AOb-leden 50 euro.
Nascholingscertificaat: voor deelname aan deze conferentie ontvang je een nascholingscertificaat.

Inscríbete

kan met het aanmeldingsformulier op de AOb-site – zie onderaan de pagina met de informatie over deze conferentie.

Vragen? Mail naar: AObroze(@)aob.nl.