Volver a la vista general

Primera recepción del Orgullo Erasmus

Erasmus Pride is een nieuw netwerk voor roze medewerkers en studenten van de EUR en het Erasmus MC. Het netwerk is een initiatief van medewerkers en studenten die de zichtbaarheid van homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders (LHBT’s) willen vergroten, zodat iedereen, hetero, homo of anders, zich thuis kan voelen op de universiteit en het Erasmus MC. Dit streven past in het diversiteitbeleid en wordt daarom ondersteund door de EUR en het Erasmus MC.

Met het regelmatig organiseren van borrels wil Erasmus Pride een informele omgeving voor LHBT-medewerkers en studenten creëren om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Recente initiatieven bij andere universiteiten in Amsterdam, Leiden en Maastricht, laten zien dat daar veel belangstelling voor is.

Erasmus Pride wil behalve borrels ook lezingen organiseren over vraagstukken die voor homoseksuele studenten en medewerkers spelen. De activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. De borrel op 21 april is de aftrap van Erasmus Pride en daarom zullen bezoekers getrakteerd worden op een welkomstdrankje en hapjes.

Erasmus Pride-borrel

Datum: donderdag 21 april 2011 – van 17.00 tot 18.30 uur
Locatie: Café In de Smitse, campus Woudestein te Rotterdam