Volver a la vista general

VACANTE - Nimega: Director del proyecto SchoolsOUT

SchoolsOUT richt zich op het bevorderen van de sociale veiligheid van homoseksuele, lesbische en biseksuele leerlingen en medewerkers in het voortgezet onderwijs in Nijmegen.

In 2008 tekenden de verschillende partijen het Convenant Traject Voortgezet Onderwijs en Homoseksualiteit, in aanwezigheid van de toenmalige minister Plasterk. Nijmegen loopt met SchoolsOUT voorop in Nederland als het gaat om structurele aandacht voor seksuele diversiteit binnen het voortgezet onderwijs.

SchoolsOUT verwacht binnenkort de opdracht van de gemeente Nijmegen tot uitbreiding van het project naar het ROC en de hoogste groepen van het basisonderwijs. Het project is ondergebracht bij de afdeling Gezondheidsbevordering en Epidemiologie van de GGD Regio Nijmegen.

Wegens het vertrek van de huidige projectleider en de verwachte uitbreiding van het project is de GGD op zoek naar een Projectleider SchoolsOUT (m/v) voor 24/28 uur per week.

Zie voor alle informatie:
VACATURE PROJECTLEIDER SCHOOLSOUT.