Volver a la vista general

PANN 16- durante el festival MidsummerGrachtFestival

Bij PANN staat laagdrempeligheid en een ongedwongen sfeer altijd centraal, zo ook bij dit jongerenfeest. We willen een leuke en veilige omgeving bieden voor (LHBT-)jongeren van 16 jaar en jonger om kennis te maken met PANN, uitgaan en natuurlijk met elkaar!

Stichting PANN organiseert al ruim 40 jaar feesten voor LHBT-jongeren die de afgelopen jaren zijn uitgegroeid tot de populairste in hun soort. Met PANN 16- komt PANN tegemoet aan de vraag van de groeiende groep jongeren die voor hun 16de uit de kast zijn gekomen om PANN-feesten ook voor hen toegankelijk te maken.

Tijdens deze speciale editie zorgen de PANN-dj’s ook hier voor de sfeer met hun dansbare muziek. Van alto tot ABBA en hits uit de Top 40. Uiteraard gebeurt dit in een alcohol-, drugs- en rookvrije omgeving.
PANN 16- durante el festival MidsummerGrachtFestival

datum

: vrijdag 17 juni 2011 – 20.00-01.00 uur

locatie

: Moira, Wolvenstraat 10 te Utrecht

prijs

: EUR 4,00 (excl. reserveringskosten)
Kaarten zijn vanaf 17 mei verkrijgbaar via de online voorverkoop van PANN. Met een kaartje moet je uiterlijk om 21.30 uur binnen zijn.

leeftijd

: minimaal 12 en maximaal 16 jaar

Legitimatie verplicht

– indien je zelf geen legitimatie hebt, volstaat een kopie van het paspoort waar je op bent ingeschreven.

Informatie voor ouders

Het is begrijpelijk dat ouders mogelijk twijfels hebben bij het bezoek van hun kind aan een (homogerelateerd) dansfeest. PANN hecht er veel waarde aan om ook de ouders van de jonge bezoekers te kunnen ontvangen tijdens PANN 16-. Vaak stellen kinderen de aanwezigheid van hun ouders tijdens feesten echter niet op prijs. Om aan zowel de wens van de ouders als die van de kinderen tegemoet te komen, biedt PANN ouders de mogelijkheid om van 20.00 tot 22.00 uur in een aparte ruimte iets te drinken, vragen te stellen aan medewerkers van PANN en met andere ouders te praten.

Alle aanwezige vrijwilligers zijn in het bezit van een verklaring van goed gedrag voor het werken met jongeren. Ook zal er gedurende het hele feest beveiliging aanwezig zijn.

Voor vragen en meer informatie, mail naar 16min(@)PANN.nl