Volver a la vista general

Acción "Enaguas y amigos" para los miembros del COC

Luisteren naar je eigen hart

Patricia Jagersma (Chantal Janzen), die zichzelf Pattie Hunt noemt, droomt ervan de Nederlandse Doris Day te worden, ondanks dat haar naaste omgeving dat afraadt. Ze leeft in de 50’er jaren maar is haar tijd, zonder te beseffen, ver vooruit. Petticoat is het humoristische verhaal van een meisje uit de provincie dat graag wegdroomt in haar (fantasie)toekomst maar ook daadwerkelijk de stoute schoenen aantrekt en haar droom najaagt. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze uiteindelijk de ‘tegenwinden’ kan trotseren. Want het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart.

Voor de laatste keer in Carré

De musical komt na een tournee door het land nu voor de laatste voorstellingen terug in Carré. De cast bestaat naast Chantal Janzen onder anderen uit Freek Bartels, Hajo Bruins, Marjolijn Touw, Kees Boot, Mike Weerts en Roon Staal.
Acción "Enaguas y amigos" para los miembros del COC

Het publiek over Petticoat

Actievoorwaarden voor COC-leden:

• Prijzen exclusief € 1 tbv restauratiefonds Carré
• De actie is geldig op 20, 21 en 22 juli
• Kaarten kan men boeken via 0900- 2525255 (€ 1,30 p/g) onder vermelding van Last Minute Petticoat of via de speciale site www.theatercarre.nl/lastminute