Volver a la vista general

Comienza la nueva temporada 'Fuera del armario' con Arie Boomsma

Corné durft niemand te vertellen dat hij al zijn hele leven op jongens valt. Zelfs niet aan zijn broers en zusje, waarmee hij een hele sterke band heeft. In gedachten komt Corné wel tien keer per dag uit de kast, maar hij weet gewoon niet hoe hij dit moet aanpakken. Homoseksualiteit ligt erg gevoelig in de streng gereformeerde omgeving waarin hij is opgegroeid, dus hij is vreselijk bang voor de consequenties. Hij stelt zijn coming-out steeds verder uit. Toch is nog langer zwijgen voor hem geen optie. Arie volgt Corné als hij zijn broers en zusje gaat vertellen dat hij homo is. Dan komt het moment dat hij, met de steun van zijn zusje, naar zijn ouders gaat om te vertellen wat hij heel lang voor zich heeft gehouden.

Preview eerste aflevering met Corné

Obtenga Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Arie Boomsma volgt in de volgende afleveringen ondermeer Niek, een middelbare scholier van 15 jaar, die eindelijk zijn klasgenootjes wil vertellen dat hij op jongens valt. Ook zien we Daan van 19 jaar, die de stapt neemt om zijn voetbalteam te vertellen dat hij homo is. En dat terwijl de voetbalwereld bekend staat als een wereld van macho’s, waar vaak geen plek is voor homoseksualiteit.

KRO’s Uit de kast’ met Arie Boomsma

Eerste aflevering: dinsdag 27 december 2011 vanaf 21.20 uur op Nederland 3.