Volver a la vista general

Comienza la preventa Kick iT Off Haarlem Pink Year 2012

Vanaf zondag 1 januari 2012 gaat het Haarlemse Roze Jaar van start. Opening daarvan is op zaterdag 28 januari in De Lichtfabriek. DJ Roberto, DJ Marcello en DJ Jean zullen tijdens het openingsfeest Kick iT Off! voor het eerst samen in een line-up staan. Drie grote namen die allemaal in de legendarische danstempel iT hebben gedraaid zullen de oude gloriedagen doen herbeleven.

Er komen niet alleen grote namen uit de iT. Ook hebben we een grote naam uit de scene aan de line-up kunnen toevoegen: Carita La Niña. Daarnaast draaien er ook veel (inter)lokale talenten zoals DJ Ids, DJ Wes en DJ Ray, Moog & Moreno en zijn er optredens van Miss Karoline On Line, Miss Deetah en Lady Godiva.
Comienza la preventa Kick iT Off Haarlem Pink Year 2012
De kaartverkoop voor het openingsfeest start op zaterdag 31 december. De kosten voor een kaartje zijn 15 euro (incl. een glas champagne). Je kunt je kaarten online kopen op de website van Haarlem Roze Stad.