Volver a la vista general

Taller tigre defensa personal nuevo estilo

Personal Defense Readiness

Het PDR, of het menselijke zelfverdedigingssysteem, maakt gebruik van de nieuwste inzichten over zelfverdediging. PDR is het meest praktische en realistische zelfverdedigingssysteem, zegt trainer Edward Kudding.

‘Je traint hoe te handelen ook als je bang bent of niet meer nuchter kunt nadenken. PDR geeft je inzicht in hoe je voorkomt dat een situatie uit de hand loopt en hoe je geweld kunt voorkomen. Voor PDR hoef je geen ervaring te hebben met vechtsport. Het is voor iedereen makkelijk te leren’, zegt Kudding. ‘Je leert als cursist een geweldsituatie zo vroeg mogelijk te herkennen. Hoe vroeger je het doorhebt, hoe meer tijd er is om goed te reageren. Daarbij leer je door deze PDR-cursus gebruik te maken van je aangeboren reflexen om te verdedigen’.

Kudding past de PDR-methodiek ook toe in trainingen die zijn bureau Kudding & Partners geeft voor mensen die hulp nodig hebben om hun agressie te hanteren.

Wil je meer weten over deze methodiek bezoek dan de website van Tony Blauer.

Deelname

De PDR-cursus vindt plaats op zaterdag 21 januari 2012 van 13.00 tot 16.00 uur in Sportcity Waterloopplein , Jodenbreestraat 6 te Amsterdam.

Aansluitend biedt Tijgertje de deelnemers een borrel aan in een café in de buurt.

De kosten bedragen 10 euro p.p.