Volver a la vista general

ExpreszoMoves en el Orgullo Gay de Ámsterdam 2012

In Nederland kan je van de daken schreeuwen dat je homo, lesbisch, biseksueel of transgender bent. Daar zijn we ontzettend blij mee. Maar we moeten zelf de mogelijkheden maken om op te komen voor onszelf én voor LHBT-jongeren die dit nog niet durven of kunnen. Expreszo doet dit inmiddels al 25 jaar en dat gaan we samen met jullie vieren tijdens de Amsterdam Gay Pride 2012.

 ExpreszoMoves @ Debat

Woensdag 1 augustus 2012 – 19.00 uur tot 21.30 uur

We trappen af op 1 augustus. Het nieuwe Expreszo-bestuur zal dan gepresenteerd en geïnstalleerd worden. We vieren samen met de presentatie van de enige echte Expreszo-App en het nieuwe (nog dikkere!) magazine. Ook zal er tijdens deze avond een debat plaatsvinden over LHBT-jongerenemancipatie, met bijna alle politieke jongerenorganisaties, zoals de JOVD (VVD), CDJA, ROOD en PerspectieF. Samen heffen we het glas en iedereen is welkom! Check het Facebook-event hier.

ExpreszoMoves @ Rembrandt

Vrijdag 3 august

us 2012 – 16.00 uur tot middernacht

Dance your ass off! Vanaf vier uur ‘s middags  is het hele Rembrandtplein van de jongeren! We trappen af met de Coen & Sander Show van BNN met hun Homo Top 100. Om zeven uur zullen er dan wat moves en groeven komen. Als de duisternis valt kan je helemaal los gaan met de dance van nu en toen. Samen met een exotische en gevarieerde ondersteuning gaan we er een onvergetelijk spektakel van maken. Om half twaalf vindt de spetterende eindbattle plaats die je niet mag én wilt missen! Facebook-event hierrr.

ExpreszoMoves @ CanalParade

Zaterdag 4 augustus 2012 – hele middag

Het hoogtepunt van de Gay Pride: de Canal Parade. We zouden niet meevaren. We zouden langs de kant staan. Máár: WE VAREN TOCH MEE! En nog beter: jullie kunnen ook meevaren. De inschrijving gaat op 1 juli open en loopt tot 15 juli. Je kan ons natuurlijk ook gewoon spotten als we over de Prinsengracht varen! Meer informatie over onze boot volgt snel, dus hou ons in de gaten. Inschrijven doe je hier.

Twitter mee via #ExpreszoMoves

[Bron: http://www.expreszo.nl]

zp8497586rq