Volver a la vista general

Récord de conferencias invitadas en Limburgo

bad credit help

De Veilige School-voorlichtingsgroep van COC Limburg gaat woensdag 10 oktober a.s. bij de Sophianum scholengemeenschap een record aantal gastlessen geven; meer dan 1000 leerlingen tegelijkertijd. ALLE klassen van de 1e vmbo/havo/vwo tot en met de 6e klas VWO zullen een voorlichting op maat aangeboden krijgen.

Vanaf dit schooljaar is in de kerndoelen van het onderwijs opgenomen: verplichte voorlichting over seksuele diversiteit, waaronder seksuele gerichtheid en genderidentiteit.

COC Limburg, dat al enkele jaren actief bezig is met het verzorgen van gastlessen over seksuele diversiteit, breekt het ene na het andere record. Zo is Limburg de enige provincie waar het COC in alle grote scholengemeenschappen gastlessen verzorgt. Op jaarbasis meer dan 600 waarmee zo’n 15.000 leerlingen bereikt worden, meer dan in welk ander deel van het land. Tevens heeft COC Limburg ook het grootste aantal verschillende lesmethodes.

Dit is een activiteit in het kader van het 40-jarig bestaan van COC Limburg – zie HIER voor meer informatie over de jubileumweek.

[Bron: COC Limburg]

zp8497586rq