Volver a la vista general

Investigación sobre iniciativas para jóvenes LGBT

Gratis naar de bioscoop?

Geef je mening over LHBT-jongereninitiatieven!

Door het hele land zijn er jongeren die online en offline ontmoetingen organiseren voor  jonge lesbo’s, homo’s, biseksuelen en transgenders. COC Nederland en MOVISIE maken een ondersteuningspakket, zodat deze initiatieven succesvoller worden. Ben jij onder de 28 jaar? Dan zijn we op zoek naar jouw mening en ideeën!

 Hoe ontmoet jij het liefst andere jongeren? Wat kan er beter aan bestaande activiteiten of websites? En wat mis je nog in het aanbod voor lesbische, homo-, bi- en transgenderjongeren? Als je deze en andere vragen in onze vragenlijst beantwoordt, kunnen wij er voor zorgen dat initiatieven voor LHBT-jongeren vaker opgestart kunnen worden, langer succesvol door kunnen gaan en beter aansluiten bij diverse jongeren.

Klik hier om de vragenlijst in te vullen

 Het invullen van de vragenlijst kost je slechts 10 minuten. En niet onbelangrijk: je maakt kans op bioscoopbonnen! Je gegevens gebruiken we alleen voor dit project en als je liever niet hebt dat we je naam weten kun je de vragenlijst helemaal anoniem invullen. Je mening geven kan tot 30 mei, dus wees er op tijd bij.

Alvast heel erg bedankt voor je input!

COC Nederland, MOVISIE, NJR, Expreszo en de Kringen

 Vind je het leuk om verder met ons mee te denken en op de hoogte te blijven van het project On the Right Track? Word dan lid van onze Facebookgroep.