Volver a la vista general

La revista juvenil LGBT Expreszo estrena nueva existencia como medio en línea

De nieuwe website van het LHBT-jongerenblad Expreszo, dat vorige maand aankondigde niet langer in gedrukte vorm te verschijnen, is vandaag gelanceerd.

Op de nieuwe website zullen de activiteiten van het magazine worden voortgezet. Alle interviews, reportages, nieuwsberichten en achtergrondartikelen die de redactie van Expreszo maakt, zijn voortaan gratis online beschikbaar.

“We zijn enorm trots op de nieuwe site,” meldt hoofdredacteur Wouter van Dijke. “Al onze vrijwilligers hebben de afgelopen tijd hun creatieve energie in de nieuwe site gestopt, met een prachtig resultaat. De nieuwe site sluit perfect aan bij mijn wensen en dromen voor Expreszo. Nu ons bestaan als papieren tijdschrift definitief voorbij is, kunnen we op het web onze activiteiten voortzetten en uitbreiden. Ik heb verschrikkelijk veel zin om de redactie te leiden en met hun hulp de mooiste site van Nederland neer te zetten. We zijn klaar voor de toekomst!”

Ook Expreszo-voorzitter Wesley Kokken is enthousiast. “De stap van een gedrukt blad naar een online medium is groot. Maar via de website kunnen we straks nog meer LHBT-jongeren bereiken. Ik kijk uit naar de mooie, leuke en interessante artikelen, columns en videos die de redactie gaat maken!”

De nieuwe website van Expreszo – de LHBT-jongerenorganisatie van COC Nederland – is vanaf vandaag te bereiken via Expreszo.nl.

[Bron/Foto: Expreszo]

El COC lucha por los derechos LGBT. ¡Únete a la lucha!